BUDAYA

Dalam meneruskan seni warisan budaya yang ditinggalkan oleh nenek moyang katani, terdapat anak-anak muda tampil untuk menyahut seruan itu. Begandang, begambus, begulintangan, meniup seruling dan ampung serta mengesel Biola dengan tujuan memberi khidmat sosial dan masyarakat dalam membuat persembahan kebudayaan sempena majlis kahwin, pembukaan rasmi, dan majlis-majlis yang bersesuaian baik di rumah-rumah mahupun di dewan-dewan dan hotel-hotel.

Latihan Rumah Bro Eddy 26/06/2009

0 comments
Apa yang kamu bincangkan atu??

Sakit kepala tu yang banarnya...

Dia pakai tulisan jawi lahAi sikit jua mana yang lain. Nanti kamu..

Mi bila masa ko main bass?????


Barang baru kah tu???


Jumaat, ok masa ne kami mencari lagu-lagu yang terkini.. Hehehe.. Latihan ok jua walaupun yang hadir empat orang saja. Yang lain atu handal dah tu. Di baritahu ja nanti tu. Btw thankz pada tuan rumah kerana mengisi parut kami.. Jangan jara ah. Jumaat dapan lagi kami kesana. Dalam masa yang sama si amir melatih barang barunya, hehehe bulih tahan ni. Baik ko main minggu ani..
Geng yang hadir Azmi, Eddy, Amir n Nabil

Majlis Perkahwinan Kampong Lambak Kanan 7/6

0 comments

Salam semua.. Kali ani Citra Seni mengagarkan Kampong Lambak Kanan. Majlis start dlm pukul 10.45+. Sorang2 semangat kan main masa tu. Bro Eddy baru balik dari Korea. hehehe thankz boss ulih2 dari sana. Handal ia sudah cakap Korea. Majlis end dalam pukul 1+...
Geng yang hadir Azmi, Eddy, Amir, Halim and Akmal.
 

Citra Seni Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template